Xavier; Het nieuwe hoogtepunt in Amsterdam

WHERE LUXURY MEETS ELEGANCE

In dit stoere, moderne en exclusieve woongebouw aan de Gustav Mahlerlaan komen verdeeld over de twaalf bovenste verdiepingen 49 exclusieve koopappartementen. De appartementen hebben een fenomenaal uitzicht over de stad en wijde omgeving.

Het brede woningaanbod varieert van een tweekamerappartement van 65 m2 tot en met een penthouse op de 21 verdieping van maar liefst ca. 314 m2. De prijzen van de appartementen variëren van € 335.000,- tot € 2.725.000,- vrij op naam, op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Alle appartementen beschikken over zonnige balkons of (grote) terrassen. Onder het woongebouw bevindt zich een stallingsgarage waar u een stallingsplaats voor uw auto kunt kopen. Tevens beschikken alle appartementen over een privé berging, welke zich op niveau -1 bevindt.

Van royale woon- en raamoppervlakte, vrije plafondhoogte van bijna 3 meter, vloerverwarming-/koeling, openslaande of schuifdeuren naar een zonnige buitenruimte. Dit alles vindt u terug in Xavier. Met een luxe designkeuken van Siematic en sanitair van Villeroy & Boch maakt u uw appartement echt helemaal compleet. Naar welk appartement uw voorkeur ook uitgaat, de indeling bepaalt u grotendeels zelf, bij ieder type heeft u zonder meerprijs keuze uit een Classic of Modern indeling.

WHERE THE SKY MEETS XAVIER

Vanuit uw living heeft u door de grote raampartijen een schitterend uitzicht over de stad en de omgeving. Uw royale buitenruimte biedt meer dan voldoende plek om met vrienden in de zon te genieten van een verse espresso of een heerlijk koele rosé. Daarvoor kunt u ook terecht in een van de horecagelegenheden in de buurt.

De royale en hoge centrale entree naar de appartementen krijgt de statige en markante uitstraling die bij Xavier past. Vanuit de entreehal en vanuit de parkeergarage onder Xavier kunt u met twee liften naar uw woonverdieping.

In de kleine woongebouwen en het onderste deel van de woontoren komen huurappartementen. Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor een huurappartement. De exclusieve koopappartementen bevinden zich op de 10e tot en met de 21e laag van de woontoren.

Benieuwd waar wij nu staan met de ontwikkeling van Xavier, u kunt hier de planning vinden.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Eefje Voogd Makelaardij
Parnassusweg  201
1077 DG  AMSTERDAM
0203050560
info@eefjevoogd.nl

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij B.V.
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij B.V.

Lunshof Makelaardij B.V.
Johannes Verhulststraat  63
1071 MT  AMSTERDAM
0205755505
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij B.V.
Ligging van het project