nieuws

16:02 | 06-01-2017

The George or The Gustav

Allereerst willen wij u een gelukkig nieuwjaar toewensen! Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het verloop van de verkoop van het project Xavier in Amsterdam, waar u zich in het verleden voor heeft ingeschreven en brengen wij u op de hoogte van 2 nieuwe projecten op de Zuidas.

De belangstelling ten tijde van de start verkoop van Xavier was overweldigend! Wij kunnen u hierbij dan ook melden dat voor de laatste appartementen de komende weken de overeenkomsten getekend gaan worden, waarmee Xavier volledig is verkocht! Bent u helaas niet in aanmerking gekomen voor een woning in Xavier en heeft u wel interesse in wonen op de Zuidas? Maak als eerste kennis met 2 nieuwe projecten die in het voorjaar van 2017 in verkoop gaan.

The George

Charisma of hotspot
The George or the Gustav? The George is charismatisch. Exclusieve en verrassende architectuur met veelvuldig gebruik van groen. Luxueus, ingetogen en duurzaam ontworpen penthouses met oog voor detail. Of gaat uw voorkeur uit naar wonen in The Gustav, een unieke hotspot met een daktuin ingericht als duinlandschap en een binnengebied dat is ontworpen als verlenging van uw woonkamer?

Ontdek de nieuwe iconen van de Zuidas en hun studio's, appartementen en penthouses zelf. Meld u aan om op de hoogte te worden gehouden!

The Gustav

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Eefje Voogd Makelaardij
Parnassusweg  201
1077 DG  AMSTERDAM
0203050560
info@eefjevoogd.nl

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij B.V.
Keizer Karelweg  342
1181 RJ  AMSTELVEEN
0203458345
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij B.V.

Lunshof Makelaardij B.V.
Johannes Verhulststraat  63
1071 MT  AMSTERDAM
0205755505
nieuwbouw@lunshof.nl

Lunshof Makelaardij B.V.
Ligging van het project